Taxatierapport | Friesland Woning - taxateurs

Bij Friesland Woning-taxateurs bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een zeer voordelige taxatie in Friesland. Onze erkende taxateurs werken enkel volgens de laatste taxatienormen, waardoor onze taxatierapporten voldoen aan alle eisen van hypotheekverstrekkers.

Wanneer een taxatierapport nodig?

Een taxatie kan bij verschillende aangelegenheden noodzakelijk zijn. Wij zullen hieronder de drie meest voorkomende redenen weergeven.

NWWI taxatierapport Friesland

Een taxatie is van belang wanneer u een hypotheek wilt afsluiten. Hypotheekverstrekkers zullen vragen naar een gevalideerd taxatierapport. Wij sturen het rapport op naar het NWWI, zodat zij het rapport kunnen valideren. Een gevalideerd taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers en wordt eveneens geaccepteerd voor de aanvraag van een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Bij Friesland Woning - taxateurs heeft u al een gevalideerd taxatierapport vanaf € 575,- incl. btw.

Let op: Niet alle hypotheekverstrekkers hanteren dezelfde geldigheidsduur van het taxatierapport. Dit kan uiteenlopen van drie tot zes maanden. Vraag dit op voorhand dus even na om extra kosten te voorkomen.

Regel hier direct uw taxatie!

Wij zijn lid van de VBO, NRVT en NWWI.